Porapaalutus on kustanustehokas perustusratkaisu

Porapaalut ovat poraamalla asennettavia teräspaaluja, joita käytetään vaikeissa pohja- ja ympäristöolosuhteissa, tai kun paalulle halutaan keskittää suuria kuormituksia. Paalut voidaan porata ja asentaa kivistä ja lohkareista huolimatta kaikkien maa- ja täyttökerrosten läpi, aina peruskallioon asti.

Työkohteissamme porattavat teräsputkipaalut voivat olla halkaisijaltaan 115 – 400 mm. Käytämme mm. SSAB:n RR® ja RD®-pienporapaaluja sekä RR® ja RD®-suurpaaluja

Porapaalutusta hyödynnetään myös olemassa olevien perustusten korjaamisessa ja vahvistamisessa, sekä silloin kun paalutettavan rakenteen käyttötarkoitus muuttuu ja perustuksille tulee lisää kuormaa. Monipuolisella kalustollamme pystymme paaluttamaan niin suuret kuin pienetkin kohteet.

Palvelemme niin yksityisasiakkaita, yrityksiä kuin julkishallinnon toimijoitakin, kaikkialla Suomessa.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Porapaalutus, hitsaaja

Tukevaa rantarakentamista porapaalutuksen avulla

Kantolan Porapaalutus toteuttaa erilaisia rantarakentamisen kohteita yhteistyössä Kantolan Saaristokuljetus Oy:n kanssa. Porapaalutuksella voidaan tukea ja ankkuroida paikoilleen laitureita, rantavallia, rakennuksia, kiinnityspollareita ja muita vastaavia asioita. Käytämme mm. SSAB:n RD®-poraputkia joiden lujuus ja riittävä seinämäpaksuus takaavat luotettavan lopputuloksen vaikeissakin porausolosuhteissa.

Porapaalutuksessa paalut kiinnitetään meren tai järven pohjaan, poraamalla ne syvälle kallioon saakka. Pienet kivet tai suuremmat lohkareet eivät haittaa porapaalutusta, joten niistä ei koidu ongelmaa.

Paalutuksen avulla rakenteet saadaan kiinnitettyä tukevasti, minkä jälkeen ne kestävät huomattavasti paremmin aallokon ja jään haittavaikutuksia. Lopputuloksena on luotettavasti tukeva rantarakenne. 

Ole meihin yhteydessä ja pyydä tarjousta.